Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

272 commentaren van in totaal 273 beoordelingen
Verkoop
Bep speksnijder
05/12/2018
8

Vriendelijk geholpen door medewerker

Service
Vredenborg (Krimpen aan den IJssel)
05/12/2018
9

Er wordt altijd een goede service geboden, vriendelijk en deskundig. Er wordt altijd netjes van tevoren gebeld hoe hoog de kosten uit kunnen vallen. Erg tevreden!

Service
Ben Beth (Ouderkerk a/d IJssel)
30/11/2018
9

Wordt altijd en correct geholpen, nemen daar ook de tijd voor, dus je bent er ook geen nummer.

Service
Dhr. Rugenbrink (Capelle aan den IJssel)
30/11/2018
9

Van te voren was niet duidelijk wat de oorzaak was van het probleem. Door de eerdere inschatting was wel duidelijk dat het een zoektocht zou worden. Reparatie duurde lang maar het probleem is wel verholpen. De prijs tov het aantal gewerkte uren viel erg mee. Goede en vriendelijke service.

Service
H.J. Halling (Lekkerkerk)
30/11/2018
9

Een telefoontje en je wordt keurig direct ingepland voor een afspraak. Nieuwe startmotor geplaatst.

Service
Dhr. J. Schenker (Krimpen aan den IJssel)
27/11/2018
10

Medewerkers nemen de tijd voor je, zijn vriendelijk en bieden je altijd iets te drinken aan als je moet wachten. Als je vragen hebt, worden die altijd keurig beantwoord. Indien je met een probleem komt, bijvoorbeeld zoals in mijn geval een door vandalen weggerukte spiegel en ruitenwisser, dan wordt gekeken of er nog delen behouden kunnen worden, zodat de kosten binnen de perken kunnen blijven. Al met al een prima garage.

Service
Edwin Kort (Krimpen aan den IJssel )
23/11/2018
9

Klantvriendelijk goede service netjes.

Service
Elsbeth de Vlaming (Oudewater)
23/11/2018
10

Prima service.

Service
M de Joode (Stolwijk)
23/11/2018
8

Vriendelijk en klantgericht.

Verkoop
Mevr. van Gemeren Dorland (Krimpen a/d Lek)
14/11/2018
10

Wij zijn bij van Schaik Krimpen B.V. uitstekend door de verkoopster geholpen zowel bij de keuze voor een nieuwe auto alsmede bij de aflevering! Er was ruime tijd voor het wegwijs maken in de vele mogelijkheden die deze auto bied.

Service
G.M. de Jong (Rotterdam )
09/11/2018
10

Klantvriendelijk/ betrouwbaar/ ze doen wat ze beloven.

Service
Greet Verheuvel-Vlasblom (Krimpen a/d Lek)
09/11/2018
8

Goede service en correcte bediening !

Service
A.weekhout (Lekkerkerk)
02/11/2018
9

Altijd te vreden met de afspraak , is er iets aan de auto bellen ze even.

Service
Hélène van Grondelle (Capelle aan den IJssel)
02/11/2018
10

Zeer prettig te woord gestaan, vlot een afspraak kunnen maken en auto werd zelfs bij mij thuis opgehaald en later teruggebracht.

Service
PAM van Kan (Krimpen aan den IJssel)
02/11/2018
9

Vriendelijk, behulpzaam, goed advies.

Verkoop
H van Leeuwen (Krimpen aan de Lek)
29/10/2018
9

Goede service e.d.

Service
H.Verhey (Capelle aan den IJssel)
29/10/2018
9

Prettige sfeer, vakkundig personeel.Mooie zaak.

Service
Hettie van der Burgh (Capelle aan den IJssel)
17/10/2018
8

Wordt er altijd vriendelijk en met respect behandelt. En als je onverwacht komt voor bv lage bandenspanning, helpen ze je altijd.

Service
Levien Vriens
17/10/2018
10

Iedereen is heel vriendelijk en dienstbaar als ik mijn auto breng voor een servicebeurt. Door het goede onderhoud heb ik geen problemen met mijn Toyota Yaris gehad en rijd ik zonder zorgen.

Service
Dhr. B. de Wit (Capelle aan den IJssel)
05/10/2018
10

vriendelijk, kundig, uitstekende service.

Service
H. Boot (Krimpen aan den IJssel )
05/10/2018
9

Prettig ontvangst, je kan daar inloggen dus gewoon aan je werk gaan met je laptop.Ze houden zich aan de afspraak van de verwachte reparatietijd

Service
de Hr Legerstee (Capelle a/d IJssel)
29/08/2018
10

altijd vriendelijk en willen altijd tot een goed eindresultaat komen.

Service
dhr B. Getrouw
22/08/2018
10

Altijd goede service, zo niet wordt er naar een oplossing gevonden.Communicatie loop altijd naar wens.Vakmanschap.

Service
Joke Kerpel (Capelle aan den IJssel)
17/08/2018
10

Van Schaik Krimpen B.V is een klantvriendelijke en zeer betrouwbare garage die ik een ieder zal aanbevelen. Zij zullen nooit te veel vragen en staan voor kwaliteit.

Verkoop
Henk van Vliet (Krimpen a/d IJssel)
15/08/2018
10

Fijne mensen niet opdringerig ze houden zich aan hun woord.

Service
Joop Wagter (Capelle aan den IJssel)
15/08/2018
9

Altijd eerlijk zaken gedaan. Waarom geen 10 ? Er mag altijd ruimte overblijven voor verbetering. Er is in de loop der jaren een wederzijds vertrouwen gegroeid en dat uit zich in goede service en wederzijds begrip.

Service
J. (Hans) Hollestelle.
10/08/2018
9

Perfecte afhandeling van werkzaamheden, klantvriendelijke benadering.Eigenlijk cijfer 10, maar er moet iets te wensen overblijven.

Service
Dhr.W.Michels (Capelle aan de IJssel)
08/08/2018
8

Vriendelijke ontvangst bij het afleveren van mijn auto voor een grote beurt,duidelijke prijsopgave vooraf.

Service
Rien Larooy (Capelle aan den IJssel)
08/08/2018
10

Correcte behandeling, vlotte service, duidelijke toelichting op de werkzaamheden en vooraf overleg wanneer er extrawerkzaamheden moeten plaatsvinden. Prijsopgave komt ook overeen met de factuur.

Service
Irene Cuppers Brentjes (Krimpen aan de Lek)
01/08/2018
9

Ik ben zeer tevreden ,,, prima garage

Service
MH rombout (Krimpen aan den ijssel)
24/07/2018
10

Altijd prettig behandeld

Service
Aad van Looijen (Krimpen aan de Lek)
18/07/2018
10

Het personeel is mij al jaren bekend.

Service
Arie Salij (Krimpen aan den IJssel)
18/07/2018
9

goede service, vakkundig personeel

Service
Linda T. Vreeswijk-van der Leeuw (Krimpen aan den IJssel)
18/07/2018
9

Aangezien ik afhankelijk ben van mijn auto m.b.t. mijn werk, heb ik het zeer op prijs gesteld, dat mijn auto zo snel gerepareerd kon worden, ondanks de drukke agenda van de werkplaats.

Service
R.L. Schuursma (Capelle aan den IJssel)
13/07/2018
10

prettige ontvangst en goede uitleg van wat men doet

Service
A.Rietveld (Krimpen aan den IJssel)
11/07/2018
10

Een zeer fijne garage met vriendelijke mensen met alle deskundigheid in huis.

Service
dhr. R. van slobbe
11/07/2018
9

Prima garage. Deskundige en behulpzame mensen. Luiteren naar de klant, doen geen onnodige dingen.

Service
Dhr. W. Pin (Krimpen aan de Lek)
09/07/2018
10

Receptie beantwoordt volledig aan onze wensen, bellen terug voor overleg, geven een prijs door van de werkzaamheden en dit wijkt niet af van de factuur. De werkzaamheden zijn correct uitgevoerd. Dit hebben wij bij een andere dealer/automerk wel eens anders meegemaakt. Kortom een eerlijke dealer!

Service
T.F.M. Blom (Krimpen a/d IJssel)
09/07/2018
10

zeer hoog service niveau en klantvriendelijk

Service
Keereweer
04/07/2018
10

Dealer is goed op de hoogte van de laatste trends. Mooie showroom. Goede service en kwaliteit. Gezellige omgeving.

Service
J. Mensinga
28/06/2018
10

Zeer goede ontvangst, gastvrij en beleefd. De afspraken na gekomen. De auto thuis opgehaald en terug bezorgd zonder extra kosten in rekening te brengen.

Service
Rutger (Krimpen aan de Lek)
20/06/2018
9

Zeer klantvriendelijke en net bedrijf. Aardig personeel en snelle service.

Service
Oscar Wildschut
13/06/2018
10

Zeer vriendelijk, komen hun afspraken altijd na.

Service
Floor vermeulen (Poortugaal.)
06/06/2018
8

goede monteurs.

Service
Ferry van de Weghe (Krimpen aan den IJssel)
25/05/2018
10

Erg klantvriendelijk,uitstekende service, meedenkend, kortom erg fijne garage.

Service
D.G.van den Enden (Capelle aan den IJssel)
02/05/2018
9

goed berijkbaar en ook zonder afspraak even snel tussendoor geholpen

Service
Dhr. A.T. van der Linden
25/04/2018
8

Ben al meer dan 40 jaar toyota rijder, en met de garage's mee gegaan. Eerst Ammerstol, Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek en nu Krimpen a/d IJssel. En nog steeds tevreden met de auto's en de garage's.

Service
l. DE bODE (lEKKERKERK)
25/04/2018
9

Ontvangst zeer Hartelijk vakkundig personeel en de service is 100% TOPPIE!!!

Service
Johan van Dijk (Capelle aan den IJssel )
18/04/2018
10

Correct en klantvriendelijk ontvangst. Betrouwbaar en eerlijk.

Service
Hans Cramer (Capelle aan den IJssel)
05/04/2018
10

Vriendelijk ,eerlijk en bekwaam.

Service
J. Van Dam
04/04/2018
9

Het is een servicegerichte en klantvriendelijke dealer. In alle opzichten. Niets te melden wat niet ok zou zijn.

Service
Coby de Pater. Wulms
03/04/2018
10

ik ben zeer tevreden goede service auto word gehaald en gebracht super

Service
dick lekkerkerker
03/04/2018
8

ik word altijd netjes en beleefd geholpen

Service
Cock Michels (Rotterdam)
28/03/2018
9

Goede service en zeer vriendelijk medewerkers.

Service
Liesbeth Dersjant-Donker. (Krimpen aan den IJssel.)
28/03/2018
10

Met Toyota dealer van Schaik ben ik heel tevreden. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, wat een prettige, ontspannen sfeer bewerkstelligt. Daarbij was ook het gedane onderhoud van mijn auto prima in orde. Ook niet onbelangrijk!

Service
Aw Terlouw (Krimpen ad lek)
22/03/2018
10

Fijn personeel met veel kennis van zaken, nooit gezeur kan altijd langs komen als er een probleem is.Afspraken worden nagekomen .perfecte service.

Service
Jan Verhoeven (Krimpen aan den IJssel)
22/03/2018
9

Staan altijd voor je klaar.

Service
Huib Jopse (Krimpen aan den IJssel)
21/03/2018
10

Onderhoud dan wel reparaties worden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Personeel is vriendelijk, voorkomend, behulpzaam en ter zake kundig.

Service
P.Goudriaan (Krimpen aan den IJssel)
12/03/2018
8

Vriendelijk, behulpzaam personeel. Goede uitleg

Service
G Maus (Rotterdam)
07/03/2018
10

geen auto daar gekocht en toch goed behandeld

Service
mevr M van Wijk -den Ouden (Krimpen aan de IJssel)
28/02/2018
9

Klantvriendelijk , overzichtelijke showroom , denken met de klant mee . Men komt desgevraagd de auto op de klant zijn werk ophalen en weer schoon terugbrengen op de afgesproken tijd.

Service
VMWG Remmers (Krimpen aan den IJssel)
07/02/2018
10

Al vele jaren perfecte service in een vriendelijke ambiance. Geen gladde verkooppraatjes maar gewoon ouderwets professionele hulp en adviezen bij alles wat de Toyota betreft.

Service
Mw. P. Pippel (Capelle aan den IJssel)
10/01/2018
9

Ik ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit van het onderhoud en over het contact met de werkplaats.

Service
Dhr. B. de Wit (Capelle aan de)
03/01/2018
10

Betrouwbaar, vakkundig, vriendelijke mensen, uitstekende service

Service
Anoniem
28/12/2017
10

De service is uitstekend en de auto is altijd tiptop in orde

Service
Anoniem
28/12/2017
8

Goede, eerlijke service

Service
Anoniem
20/12/2017
8

Gewoon goede garage

Service
Anoniem
20/12/2017
8

Persoonlijk contact. Prima tevreden over werkplaats en receptie.

Service
Bert de Bode (Krimpen a/d IJssel)
06/12/2017
9

Alles is altijd prima in orde

Service
Dhr. C. de Bruin (Krimpen aan de Lek)
23/11/2017
10

Een ieder die bij Van Schaik binnen komt voelt zich thuis, je word vriendelijk ontvangen en geholpen door het gehele personeel en dan bedoel ik ook echt al het personeel. Van Schaik Krimpen B.V. staat bij ons op nummer 1.

Service
Anoniem
22/11/2017
8

Service geweldig-Aan al mijn wensen werd meteen voldaan.Enige minpuntje binnenkant auto niet grondig gestofzuigd.

Verkoop
Anoniem
15/11/2017
9

Betrouwbaar. Altijd tijd voor de klant. Keurig geholpen.

Service
Anoniem
14/11/2017
10

Men is zeer vriendelijk en bereid te helpen bij een probleem.

Service
Anoniem
08/11/2017
10

goede service, vakkundig en betrouwbaar!

Service
Anoniem
09/10/2017
9

Altijd vriendelijk en staan voor je klaar als je ze nodig hebt.

Service
Anoniem
04/10/2017
10

Fijne dealer en betrouwbaar.

Verkoop
Ceelen (Krimpen aan den IJssel)
29/09/2017
8

Achteraf bleken meer opties mogelijk die hadden veel meer belicht moeten worden. Die hadden we zeker besteld. Tijdens het bestellen heb ik later terug gemoeten omdat er gevraagde opties niet op de proforma stonden.

Service
Mevr. A. Rietveld
29/09/2017
9

Een garage/dealer die meedenkt en volop vakmanschap in huis hebt. En iedereen is daar erg vriendelijk en vol geduld om iets uit te leggen. Top bedrijf, voor mij de enige beste in de wijde omtrek.

Verkoop
Anoniem
31/08/2017
10

Omdat we zeer persoonlijk werden benaderd , de onthulling( d.m.v. een doek van de nieuwe auto trekken )het persoonlijke bord bij de auto met felicitatie v d toyota , en verder is alles ons zeer duidelijk uitgelegd met alle gedulden vriendelijkheid.

Service
A de Jong (Krimpen aan de Lek)
30/08/2017
8

Als klant ben ik naar volle tevredenheid geholpen.Goed ontvangen en zeer beleefd personeel en de chefs.Ik kan het een ieder aanraden.

Service
Ruud Oosterlee (Capelle a/d IJssel)
30/08/2017
10

Altijd goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
08/08/2017
9

Bij Toyota van Schaik heb ik erg fijne ervaringen. er wordt goed met je meegedacht en ze boden me zelfs aan om een auto een hele dag als proef mee te nemen!

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

Deze garage kent de klanten bij naam en niet bij kenteken. Men komt alle afspraken goed na en onverwachte reparaties worden alleen na overleg met de klant uitgevoerd. Professionele, technisch goed geschoolde medewerkers! Altijd direct tijd om kleine onverwachte mankementen op te lossen. Kan mij geen betere garage voorstellen!

Service
Irene Cuppers Brentjes (Krimpen aan de lek )
02/08/2017
9

Je word goed geholpen

Verkoop
Jan Rosman (Rotterdam)
02/08/2017
10

Zeer goede en deskundige verkopers.Hebben bij ophalen van de auto een feestelijke gebeurtenis gemaakt, heel leuk !

Service
Legerstee (Capelle a/d ijssel)
02/08/2017
10

snel zeer goed geholpen vriendelijk behulpzaam en correct .

Verkoop
Marga (Krimpen ad ijssel)
26/07/2017
8

Zeer vriendelijk en juist geholpen

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Auto werd gehaald en gebracht. Ik ben steeds tijdig en vriendelijk geïnformeerd over de voortgang. Ik ben erg tevreden over Toyota Van Schaik Krimpen en heb de service gekregen die ik van een garage verwacht.

Service
Dhr D..Bakker (Lekkerkerk)
24/07/2017
10

Gewoon een betrouwbare dealer met een fijne losse sfeer.

Verkoop
Anoniem
14/07/2017
9

Een fijne garage goede service vriendelijke mensen.

Service
Peter de Haan
13/07/2017
9

Afspraken worden nagekomen. Geen gezeur over extra dingen die niet helemaal duidelijk zijn

Service
Th.F.M. Blom (Krimpen an den IJssel)
13/07/2017
9

Zoals reeds vermeld een bedrijf met een hoge service bereidheid gekoppeld aan vakmanschap
Ook de comunnicatie is dik in orde

Service
Gijs Zwijnenburg (Krimpen aan den IJssel)
12/07/2017
9

Goede en open communicatie. Vriendelijk en bereidwillig. Service gericht!

Service
C. Terlouw (Ouderkerk aan den IJssel)
21/06/2017
9

Altijd gelijk en goed geholpen ook zonder afspraak voor kleine dingen. Bij grotere reparaties(onderhoud) wordt altijd vooraf gebeld.

Service
Jan Verhoeven (Krimpen aan den IJssel)
20/06/2017
9

Tarief van grote onderhoudsbeurt was volgens Toyota internetopgave.
Aanvullende werkzaamheden zoals bandenvervanging na tel. overleg.

Service
j.wolvekamp (rotterdam)
20/06/2017
10

ik ben zeer tevreden als klant, ook over de informatie en de correctheid hiervan.

Service
g.smit (ouderkerk aan den ijssel)
07/06/2017
9

auto wordt s,morgens bij mij thuis in ouderkerk a/d ijssel opgehaald en om ongeveer 18.00 uur weer terug gebracht, monteur woont in de buurt, over service gesproken.

Service
Piet Pauw (Krimpen aan den IJssel)
07/06/2017
9

goede service, laagdrempelig

Service
L. de Lange (krimpen a/d IJssel)
30/05/2017
9

Men houdt zich aan afspraken.
als iets minder goed uitpakt maakt men geen bezwaar.
Men is vriendelijk, en attent.
Deskundigheid i.v.m. Produkt.
Geen buitensporige tarieven.

Service
Hans van Dam (Capelle aan den IJssel)
24/05/2017
9

Uitstekende garage waar de klant koning is.

Service
Anoniem
17/05/2017
9

Prima service, zeer deskundig!

Service
J. Visser (Capelle aan den IJssel)
17/05/2017
9

vriendelijk ontvangst, hulpvaardig, begrijpelijke uitleg naar de klant,

Verkoop
Onno (Krimpen aan den IJssel)
10/05/2017
9

Prettige lokale dealer met persoonlijke service en een goede kennis van zaken.

Service
Anoniem
04/05/2017
8

Prima en vriendelijke vaklui, passen zich snel aan als er iets in orde gemaakt moet worden.

Service
Anoniem
03/05/2017
10

Het is een redelijk kleinschalige garage met zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel.
Afspraken worden altijd nagekomen, nog nooit onverwachte "verrassingen" ondervonden.
Diagnose van de (weinige) storingen: altijd in één keer goed.
Uitstekende service op gebied van vervangend vervoer.

Service
Rutger (Krimpen aan de Lek)
05/04/2017
10

Klantvriendelijke medewerkers, behulpzaam en denken mee. Goede en duidelijke prijzen. Betrouwbaar bedrijf en positieve uitstraling. Behandelen je niet als nummer, maar als klant.

Service
J.M. kort (Krimpen aan den IJssel)
03/04/2017
10

Vertrouw de dealer volkomen. Ben altijd naar tevredenhei
d behandeld.

Verkoop
Anoniem
31/03/2017
9

Kleinschalig, bereikbaar en servicegericht. Vast team.

Service
A.A.L.van Unen (Lekkerkerk)
30/03/2017
9

CORRECTE afhandeling en juiste persoonsgerichte service!

Service
J.Cramer (Capelle aan den IJssel)
29/03/2017
9

V.Schaik is oke,maar toyota moet ik niets van hebben.
Toen de auto 4 jaar oud was met 40.000 km op de teller,was de versnellingsbak stuk,heb een mail naar
Toyota gestuurd en gevraagd om een coulance regeling,ook bij de dealer in Hellevoetsluis,maar beide
gaven niet thuis,men zei 3 jaar garantie en daarmee basta. Nooit meer een Toyota!!!

Service
Veerman (Alblasserdam)
23/03/2017
8

Geen spatjes en prima werk.

Service
Cock michels (Rotterdam)
16/03/2017
9

Goede en snelle service, klantvriendelijke houding!

Service
Hutjens, J (C/IJ)
16/03/2017
10

Het personeel van deze garage is uitermate vriendelijk en zeer toegewijd.

Service
Anoniem
13/03/2017
9

prettige zaak.altijd snel geholpen, ook zonder afspraak.

Service
w.bul (hellevoetsluis)
10/03/2017
8

zeer te vreden

Service
G Maus (rotterdam)
09/03/2017
10

omdat dezen mensen mensenlijk zijn

Service
P. Goudriaan (Krimpen aan den IJssel)
08/03/2017
9

Vriendelijk, attent, meedenkend personeel. Staan klaar voor vragen en eerlijk advies.

Service
Hettie van der Burgh (Capelle aan den IJssel)
19/12/2016
8

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met deze dealer gehad.

Service
johan wolvekamp (rotterdam)
24/11/2016
10

bij eerdere Toyota-dealers was de vriendelijkheid goed, maar de rekeningen te hoog en de service was minder dan bij mijn huidige dealer!

Service
JanKees Hoftijzer (Krimpen aan de Lek)
23/11/2016
10

Prima mensen met hart voor de zaak. Je voelt je gelijk op je gemak.
Autotechnisch is alles inorde en met de vriendelijkheid ook niet.
Vriendelijk zijn kost niets en dat weten ze daar heel goed.

Service
Mevr. WJC Moenandar-den Haan (Krimpen aan de Lek)
10/11/2016
9

Rij al jaren Toyota , in ben zeer tevreden over de producten en service die Toyota levert.

Service
Weekhout d bruin (Lekkerkerk)
08/11/2016
10

Komen alles na nooit klachten

Service
I.a cuppers brentjes (Krimpen aan de lek)
27/07/2016
9

Ik vind het een prima dealer heel tevreden

Service
Evert Barreveld (Krimpen aan den IJssel)
25/07/2016
10

90.000 Km heeft onze Prius Wagon er al weer op zitten, dus naar van Schaïk voor de servicebeurt. Zoals altijd: deskundig vriendelijk personeel, dat gemaakte afspraken correct nakomt. Het bedrijf straalt op mij vertrouwen uit.

Service
Dirk Bakker (Lekkerkerk)
20/07/2016
10

Klantvriendelijk en kundig en aandacht voor je opmerkingen, wordt gelijk opgepakt bij de afgesproken beurt in dit geval lichte trillingen aan stuur en rijden oplossing uitlijnen van de wielen. Daarna proefrit gemaakt met chef werkplaats en mijn persoon of klacht afdoende is verholpen. Klacht is opgelost.

Service
G. Merx-Huisman (Rotterdam)
14/07/2016
10

Bij deze dealer is de klant koning, deskundige verkopers en behulpzaam.

Verkoop
Rietdijk (Capelle a/d IJssel)
01/07/2016
9

Er is altijd een punt iets te verbeteren, al zou ik nu niet weten welk vandaar een vette 9. Deze verkoper is zeer betrokken ik hoop dan ook van ganse harte dat dit ook aan deze verkoper wordt doorgegeven

Service
Dhr van Dulmen (Krimpen aan de Lek )
15/06/2016
9

Zeer goed service , en heb veel vertrouwen in de dealer

Service
Marko de Kogel (Ouderkerk aan den IJssel)
14/06/2016
9

Was voor mij de eerste kennismaking en is goed bevallen.

Service
Anoniem
09/06/2016
10

Zeer tevreden over de service, ik kan er altijd terecht met een probleem, wordt direct verholpen.

Service
Anoniem
08/06/2016
10

Je krijgt goed en deskundig advies en daarbij voel je je echt klant. Betrokkenheid is waardevol.

Verkoop
Viola Bijkerk (Krimpen aan den IJssel)
08/06/2016
9

Vriendelijk personeel, betrouwbaar, goede service

Service
Dhr. C. Terlouw (Ouderkerk aan den IJssel)
01/06/2016
9

komt keurig afspraken na en belt wanneer de auto klaar is

Service
Jan Klerk (Krimpen aan de Lek)
26/05/2016
9

De entourage van de showroom en de werkplaats geeft een vertrouwde indruk die ook door de uitgevoerde werkzaamheden werd bevestigd.

Service
Anoniem
19/05/2016
9

duidelijke afspraken en goede service i.v.m. halen en terugbrengen van auto !

Service
E.j.m kort (Krimpen aan den ijssel )
18/05/2016
10

Klant vriendelijke mensen nette zaak

Verkoop
Anoniem
04/05/2016
8

Zeer tevreden.

Service
Hettie van der Burgh (Capelle aan den IJssel)
04/05/2016
9

Je wordt netjes en vakkundig geholpen.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

Klantvriendelijk, servicegericht, betrouwbaar

Verkoop
M. Spijker (Krimpen a/d IJssel)
20/04/2016
9

Klantvriendelijk, servicegericht en oprecht. Je voelt je snel thuis bij deze dealer!

Verkoop
Anoniem
18/04/2016
10

Vriendelijk geholpen en een goede inruil deal gemaakt. De service bij aflevering is super.

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Beleefde mensen, die er niet op uit zijn om je extra op kosten te jagen.

Service
Mevr v luik (Delft)
06/04/2016
10

Fijne dealer , je bent daar geen nummer maar klant

Service
Anoniem
30/03/2016
9

Betrouwbaar vriendelijk vakbekwaam

Service
Hans Cramer (Capelle aan den IJssel)
30/03/2016
9

Bekwaam en vriendelijk!

Service
Bob Grobben (Melissant)
29/03/2016
9

rustig en correct personeel je voelt je net thuis

Service
j.nobel (emmastraat 51 xc lekkerkerk)
29/03/2016
8

de manier waarop alles verloopt vinden wij goed alleen vinden wij dat de afspraak niet door het hoofdkantoor gemaakt moet
worden maar door de garage zelf en zo denken zij daar ook over

Service
Ton van Unen (Lekkerkerk)
17/03/2016
9

Betrouwbaarheid in werkzaamheden , na komen van de afspraken en zeker ook de haal en breng service.

Verkoop
Claire (Capelle aan den IJssel)
16/03/2016
9

Fijne dealer met voor mij het juiste personeel. Toegankelijk, vriendelijk, meedenkend en snel geholpen.

Service
P. Goudriaan (Krimpen aan den IJssel)
10/03/2016
8

Deskundig, behulpzaam en vriendelijk personeel

Service
J.A. Kruithof (Capelle aan den IJssel)
09/03/2016
9

Zeer klant vriendelijke benadering. Nemen de tijd en zijn sterk service gericht. Geen gladde verkoop maar gewoon oprecht en eerlijk.

Service
W Bul (spijkenisse)
09/03/2016
10

Goede garage. Vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
24/02/2016
9

Direct en keurig geholpen

Service
Anoniem
10/02/2016
10

Prima service, duidelijkheid over noodzakelijke werkzaamheden, voorafgaande kloppende prijsopgave.
Bij grote beurt leenauto meegekregen.

Service
HD van Dam (lekkerkerk.)
10/02/2016
9

Zeer tevreden

Service
J.L.Kok (Amsterdam)
10/02/2016
7

Tis gewoon een prettig klein bedrijf waar je keurig wordt geholpen,valt niets op aantemerken met vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Prima personeel.. Daar draait het om. Hier zakendoen is prima.

Verkoop
Anne Molenaar (Lekkerkerk)
25/01/2016
9

Zeer prettig te woord gestaan. Idee goed zaken gedaan.

Service
Dhr. W. Malcorps (Krimpen aan den IJssel)
21/01/2016
8

goed ontvangst

Service
Janna Bruil (Capelle.aan den IJssel)
13/01/2016
9

Goede service, doen net iets extra. Prettige bejegening.

Service
Anoniem
06/01/2016
9

Prima service, probleemoplossend denken. Persoonlijke benadering, vriendelijk personeel

Service
DP Broer (Rotterdam)
30/12/2015
9

tevreden, maar ik kon niet alle verrichte werkzaamheden controleren

Service
dhr R.Bouter (krimpen aan de lek)
23/12/2015
9

Goede organisatie, deskundige en vriendelijke medewerkers

Service
Yvonne de Vries (Krimpen aan de Lek)
16/12/2015
9

Fijne medewerkers, goede service.

Service
R. van Slobbe (Lekkerkerk)
09/12/2015
10

Het is voor ons echt de ideale garage. Ze weten wie we zijn en zijn zonder uitzondering heel klantgericht. Halen en brengen de auto indien nodig en leveren prima service voor een goede prijs.

Service
J.:L. van Keulen (Krimpen a/d IJssel)
02/12/2015
9

vriendelijk, correct, zakelijk

Service
mevr.B.Lips (Rotterdam)
30/11/2015
10

afspraken worden worden vlot en goed geregeld en vervolgens prima uitgevoerd

Service
Ben Beth (Ouderkerk a/d IJssel)
26/11/2015
9

Alle medewerkers, dus van de directeur tot en met medewerkers in de werkplaats ben je geen nummer maar een persoon.

Service
Anoniem
23/11/2015
6

Mijn laatste bezoek was ik zeer tevreden.
Tijdens mijn onderhoudbeurt was ik niet tevreden

Verkoop
John koster (Rotterdam)
23/11/2015
10

Zeer klantvriendelijke verkopers niet opdringerig geven ruimte in de week om na te denken blijven na belletje zeer ondersteunend in meedenken naar de behoefte van de klant.top ervaring kan iedereen aanbevelen deze dealer.

Service
Anoniem
19/11/2015
8

vriendelijk personeel. Alleen jammer zij mij er niet op hebben geattendeerd, dat mijn Aygo bij 30.000 km een beurt moest hebben in plaats van jaarlijks. Nu is mijn tweede onderhoudsbeurt bij een kilometerstand van 19.000 verricht.

Service
Cock de Bruin (Krimpen a/d Lek)
11/11/2015
10

Zeer te vreden blijven er komen.

Service
Anoniem
05/11/2015
8

vriendelijk, goede service en adequaat onderhoud

Service
de heer C.T.M. van Duuren (Krimpen aan de Lek)
05/11/2015
9

Correct, sympathiek, bereidwillig en nauwgezet; zo ervaar ik deze dealer, zeker ook na de laatste keer toen onverwacht ook de achterremschijven vervangen moesten worden.

Verkoop
Hettie van der Burgh (Capelle aan den IJssel)
28/10/2015
8

Werd er goed en toegankelijk geholpen en kreeg een goede inruilprijs voor mijn oude Toyota

Verkoop
Jan van der Pluijm (Krimpen aan den IJssel)
28/10/2015
8

Alleen kontakt gehad tijdens aflevering.

Verkoop
Anoniem
22/10/2015
9

De dealer heeft mij op een vakkundige manier geholpen.
Ik ben al langere tijd klant bij van Schaik en heb dat altijd als prettig beschouwd.

Service
Anoniem
21/10/2015
10

Ik laat mijn auto graag achter in handen van de mensen van deze dealer. De service is top: vriendelijk, efficiënt en kundig.

Service
Anoniem
14/10/2015
7

Gewoon goed

Service
dhr L. Sweben (Krimpen aan den IJssel)
14/10/2015
10

Alle auto' s die ik kocht waren van goede kwaliteit. Naast goede hulp altijd een uitstekende ruilauto gekregen. En nu ook een prachtige zaak gekregen met een prachtige showroom, die je goed inde verleiding brengt. Prima.

Verkoop
Anoniem
12/10/2015
9

Een fijne garage, waar je als klant welkom bent.

Service
T.J. Dekker (Krimpen aan de Lek)
12/10/2015
9

De totale service

Service
Anoniem
05/10/2015
8

Betrouwbaar. Correcte bejegening.k

Service
th van Pelt. (Krimpen a/d ijssel)
28/09/2015
10

Prachtig bedrijf,met fijne mensen.

Service
Hans Hollestelle. (Krimpen aan de Lek.)
17/09/2015
9

Goede mensen, goede service en goed werk.

Service
Ron van den Hondel (Krimpen aan den IJssel)
17/09/2015
8

De dealer is nog maar kort in onze gemeente.Dus daarom geef ik een 8. Zo dat ze kunnen groeien.En als het gaat zoals mijn laatste bezoek dan kan die 8 zeker een 10 worden.

Service
Anoniem
16/09/2015
9

Goede service, toegankelijk, welwillend en meedenkend

Service
André R. Mahindre Sing (Krimpen aan den IJssel)
11/09/2015
9

Aangezien ik geen monnik ben zal ik op uw verzoek wederom een toelichting geven, hoewel, zoals u zelf schrijft al een toelichting hebt gegeven. Ik word er altijd keurig ontvangen, kan altijd terecht en wordt echt goed en kundig geholpen. Kortom de voordelen van een "dorpsgarage" met de uitstraling van een grote dealer. De relatie is zondermeer prima te noemen. Niets dan lof.

Service
Joke Kerpel (Capelle ad IJssel )
11/09/2015
10

Klantvriendelijk., leggen alles goed uit, lichten je op tijd in wat de kosten zijn

Service
Jos de Jong (Krimpen aan de Lek)
11/09/2015
9

Beleeft en netjes geholpen

Service
k.breedveld (krimpen a/d lek)
11/09/2015
10

werkt prima.

Service
Mink Baak (Krimpen aan den IJssel)
11/09/2015
9

De beste Dealer in de Krimpenerwaard! Zeer goede service.

Verkoop
David Marquez (Krimpen aan den IJssel)
25/08/2015
10

Men biedt service, gastvrijheid en interesse in zijn klanten.
Zelfs na het ophalen kan ik één van de medewerkers contacteren over de Toyota Auris.

Service
Hagoort (krimpen aan den ijssel)
19/08/2015
10

zeer klantvriendelijk behulpzaam prima services
voor ons de perfecte garage/dealer

Service
Anoniem
11/08/2015
10

alles even correct,geen enkele op of aanmerking en een heel prettige sfeer.

Service
Irene Cuppers Brentjes (Krimpen aan de Lek)
06/08/2015
9

Omdat ik tevreden bent

Service
Anoniem
04/08/2015
10

Zeer tevreden.Mijn dochter ook naar deze dealer doorverwezen en ook zij is ook tevreden.

Verkoop
Anoniem
29/07/2015
10

Goede service. Heldere communicatie.

Service
P van Vianen (Krimpen a/d IJssel)
29/07/2015
10

Goede afspraak eerlijke voorlichting

Service
Dirk Bakker (Lekkerkerk)
23/07/2015
10

Klant vriendelijk en komen afspraken na in dit geval claimen nieuw stuur leer is erg beschadigd komen scheurtjes in het leer, ondanks dat ik nooit een ring draag en al 4 Toyota's heb gehad met leren stuur wat nooit problemen heeft gegeven ga ik ervan uit dat de claim vanuit Toyota gehonoreerd wordt met uitwisselen van het stuurwiel voor mijn RAV4 1-KTB-23.

Service
Anoniem
22/07/2015
10

Keurig geholpen

Service
Anoniem
15/07/2015
10

De auto is altijd hier in onderhoud geweest en de dealer komt zijn afspraken na. Ook nadat ze verhuist zijn van Krimpen aan de Lek naar Krimpen aan de IJssel. De auto rijdt nog steeds naar volle tevredenheid en ook de laatste onderhoudsbeurt is prima uitgevoerd. De auto kan er weer een jaartje mee vooruit. Wij zijn zeer tevreden.

Service
Anoniem
15/07/2015
9

De jarenlange goede ervaringen met dit bedrijf .
Dit blijkt uit vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel, de goede prijs kwaliteit verhouding en transparant zaken doen.

Service
Pleun Lagendijk (Krimpen aan de Lek)
08/07/2015
10

betrouwbaar,goede voorlichting,vriendelijk zowel persoonlijk en telefonisch

Service
Anoniem
30/06/2015
10

Omdat alles prima is

Service
Anoniem
25/06/2015
10

Dit is een prima dealer/ garage. Men doet wat men belooft. En men doet dat goed.

Service
Anoniem
24/06/2015
10

Vakkundig, behulpzaam en vriendelijk

Service
Anoniem
24/06/2015
8

Vriendelijke behulpzame behandeling.

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
8

Dealer straalt vertrouwen uit, luistert naar de klant en komt met flexibele oplossing voor de klant.

Service
Paul slagboom (Krimpen aan de lek)
17/06/2015
9

Goed en vakkundig geholpen en geadviseerd

Service
William van der Velden (Krimpen aan de Lek)
17/06/2015
8

Als ik een probleem heb wordt er gelijk opgelost of voor een tijdelijke oplossing gezocht

Service
Anoniem
01/06/2015
10

Voor de prima service die dit bedrijf mij geeft

Service
mevr harms (krimpen a d IJssel )
27/05/2015
9

Goed werk en vriendelijk

Service
Anoniem
26/05/2015
9

Vriendelijke mensen goede service mooie showroom en werkplaats.

Service
Anoniem
26/05/2015
8

Kan altijd beter

Service
Anoniem
20/05/2015
9

Ben erg tevreden over de service en de afhandeling van de werkzaamheden

Verkoop
Anoniem
13/05/2015
9

helemaal tevreden

Service
Dhr. W. van der Spek (Krimpen aan de Lek)
13/05/2015
10

Dealer is zeer klantvriendelijk. Ze staan je altijd te woord en denken altijd met je mee, je wordt hier serieus genomen.
Prijsopgave voor een reparatie wordt altijd vooraf gegeven en er wordt ook uitleg gegeven waar de kosten voor gemaakt moeten worden. Dit is echt nog een dealer waar de klant centraal staat. Indien nodig wordt de auto zelfs thuis opgehaald. Kortom een dealer waar ik nog jaren plezier van zal hebben.

Service
geert smit (krimpen aan de lek)
13/05/2015
8

klantvriendelijk

Service
groeneveld (Krimpen a/d Ijssel)
13/05/2015
9

Correcte behandeling vriendelijk en gezellig

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Goede service, klantvriendelijk.

Service
Dhr. P.H.Sneldes (Lekkerkerk)
29/04/2015
7

ben goed tevreden over hetgeen men doet

Service
Lia den Hartog (krimpen aan den ijssel)
29/04/2015
10

ik ben al vele jaren zeer tevreden, het zijn kundige en betrouwbare mensen.
altijd vriendelijk en behulpzaam.

Service
M. Bouma (Krimpen aan den IJssel)
29/04/2015
10

Deze Toyota-dealer steunt op ervaren monteurs, die hun klanten al vele jaren kennen. Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn de sleutelwoorden.
Daarbij is Toyota is zeer betrouwbaar merk, waarbij de kosten voor onderhoud overzichtelijk en zeer redelijk zijn.
De nieuwe accommodatie is een lust voor het oog, én prima werkomgeving.

Verkoop
Onno Poelmeyer (Krimpen aan den IJssel)
29/04/2015
10

Goed bereikbaar gelegen dealer. In dit vrij kleine bedrijf zijn de medewerkers betrokken. Er werkt een uitstekende verkoper met een autohart. Hij staat ook klaar voor after sales vragen.

Service
Koos Wernke (Krimpen aan den IJssel)
09/04/2015
8

Mooie showroom en werkplaats en vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
07/04/2015
8

altijd klant vriendelijk

Service
J.C.Hoftijzer (Krimpen aan de Lek)
01/04/2015
8

Alles is inorde, men is vriendelijk, ook de monteurs zelfs, werkzaamheden gebeuren snel en de rekeningen zijn normaal.

Service
Jose Baptist (Capelle a/d IJssel)
01/04/2015
10

snel en prima geholpen echt heel netjes

Service
Anoniem
18/03/2015
10

vriendelijk en attent personeel dat verstand van zaken heeft

Service
Bert de Bode (Krimpen a/d IJssel)
11/03/2015
9

Staan direct voor je klaar

Service
Engelbertus Clasener (Zoetermeer)
11/03/2015
10

Persoonlijke service, vriendelijk personeel, denken met de klant mee.

Service
Hans Cramer (Capelle aan den IJssel)
11/03/2015
8

Vriendelijk

Service
Mevr.Neef
04/03/2015
9

Goede service , snelle behandeling.

Service
Sjoerd Veerman (Alblasserdam)
25/02/2015
8

Deze dealer uit (voorheen) Krimpen aan de Lek levert al decennia goede service. Altijd vriendelijk en zorgzaam. Afspraak is afspraak.

Service
g.maus (rotterdam)
18/02/2015
10

goeden service

Service
Hans Gorissen (Krimpen aan de Lek)
11/02/2015
10

Een dealer die zeer betrouwbaar is en altijd voor je klaar staat krijgt van mij een dikke 10.

Service
Mink Baak (Krimpen aan den IJssel)
11/02/2015
10

Zeer goede service, uitstekende garage met uitermate kundig personeel.

Service
T.Schlink (Capelle ssn den IJssel)
11/02/2015
10

goede service

Service
Antoon Legerstee (Krimpen a/d IJssel)
04/02/2015
9

goed en zeer tevreden

Service
Mevr. A. Snoep (Krimpen a/d IJssel)
04/02/2015
10

Behulpzaam, klantvriendelijk

Service
Anoniem
29/12/2014
8

Het is een prettige goed bereikbare dealer die de klant vriendelijk benadert. Alleen vind ik de kosten van de opslag van banden en de prijs van een leenauto, wanneer je eigen auto voor onderhoud in de garage staat, aan de hoge kant.

Service
Evert Barreveld (Krimpen aan den IJssel)
24/12/2014
10

Al jaren voor mij een perfecte dealer. Afspraken worden makkelijk gemaakt en voor 100% nagekomen. Werkzaamheden worden prima uitgevoerd. personeel is zeer deskundig, vriendelijk en hulpvaardig.

Service
rien bouter (krimpen aan de lek)
24/12/2014
9

Hier heeft men nog tijd voor de klant en worden afspraken stipt nagekomen

Verkoop
Anoniem
17/12/2014
8

Prima garage. Altijd bereid om te helpen als er iets is.

Service
Dhr. C.de Bruin (Krimpen a/d Lek)
02/12/2014
9

Om dat wij zeer te vreden zijn op alle gebied.

Service
Hr Pauw (Krimpen aan den IJssel)
02/12/2014
9

kleinschalig. persoonlijk

Service
Irene Cuppers - Brentjes (Krimpen aan de lek)
01/12/2014
9

helemaal tevreden

Service
Jaap van de kreeke (Krimpen aan den ijssel)
28/10/2014
8

Goede service

Service
Elsbeth de Vlaming (Oudewater)
16/10/2014
9

Robert is klantvriendelijk en betrouwbaar.

Service
W.v.d.Vaart (Krimpen a.d. Lerk)
15/10/2014
9

goede service

Service
Ron van den Hondel (Krimpen aan den IJssel)
01/10/2014
9

Er hangt een gemoedelijke sfeer.Mooie showroom en garage.Maar bovenal de mensen weten waar ze mee bezig zijn.TOP.

Service
A.J. van Looijen (Krimpen aan de Lek)
30/09/2014
10

Klantvriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
24/09/2014
8

prima dealer

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
10

goede service

Service
P.W. 't Hart (Krimpen aan den IJssel)
19/09/2014
10

Klant vriendelijkheid, deskundigheid werkplaats. Snel geholpen.

Service
P van Luik (Delft)
10/09/2014
10

Vriendelijk , vakkundige mensen , mooi nieuw pand word altijd goed geholpen

Service
Anoniem
03/09/2014
8

.Ik ben tevreden. Goede service. Geen onnodige reparaties.

Service
Anoniem
01/09/2014
9

Goede garage, vriendelijke mensen, komen bij beurt auto ophalen, advies voor veiligheid, service aan klanten voorop.

Service
Anoniem
26/08/2014
10

perfecte bediening,altijd alles in orde,klantgericht,goede sfeer.

Service
J. Hollestelle. (Nederlek.)
07/08/2014
10

Vriendelijke medewerkers geven goede informatie en voeren de werkzaamheden in 1 keer goed uit.

Verkoop
Dhr.J.Wolvekamp (rotterdam)
05/08/2014
9

er wordt goed naar de klant geluisterd en ook de wensen van de klant worden correct uitgevoerd.

Service
Anoniem
04/08/2014
9

betrouwbaardheid, service, geen verrassingen

Service
Anoniem
04/08/2014
9

zeer tevreden

Service
Anoniem
24/07/2014
10

Hulp altijd vriendelijk en klant gericht.

Service
B Bakkers (Krimpen a/d ijssel)
23/07/2014
9

ik was laat met mijn keuring/kleine beurt, een week van te voren een afspraak maken is eigenlijk geen doen..
deze dealer heeft ervoor gezorgd dat ik toch ruim op tijd was, plus ik nog eens een leen auto mee kreeg zonder kosten, geen gezeur alles op tijd klaar zeer tevreden, en ik blijf daar mijn toyota dagen slijten, de service en vakkundigheid hebben mij doen besluiten mocht ik het geld er weer voor bij elkaar hebben gespaard, mijn tweede Toyota daar zeker vandaan zal komen.

ik zeg dealers neem hier uw voorbeeld aan...

Service
theo van pelt (krimpen aan de ijssel)
21/07/2014
10

ga zoo door,ik heb tot nu toe een fijne auto.

Service
D.Bakker (Lekkerkerk)
18/07/2014
10

Vriendelijk en kundig prijsbewust zowel bij sales en onderhoud van mijn Toyota RAV4

Verkoop
Anoniem
10/07/2014
8

open overleg

Service
Mink Baak (Krimpen aan den IJssel)
08/07/2014
9

Super-dealer. Ik word al jaren zeer goed geholpen. Zeer deskundig personeel en wat een mooie, moderne garage!

Verkoop
Anoniem
01/07/2014
9

Klantvriendelijk gedegen kennis uiterst correct behandeld

Verkoop
Anoniem
16/06/2014
10

je bent er klant geen nummer, werkplaats en monteurs super, echte "dorpsdealer" alles gaat er zo gemoedelijk

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.